HYPOTHEEK ADVIES

Dankzij bijna 50 jaar ervaring in het geven van hypotheek advies, weten wij dat ieder mens uniek is met zijn eigen wensen en doelen en zijn eigen financiële situatie. Daarom luisteren wij aandachtig naar de wensen van onze relaties en onderzoeken wij iedere financiële situatie voordat wij een advies geven.
Volgens onze filosofie dient een hypotheek advies naadloos aan te sluiten bij iedere persoonlijke situatie.

Havekes Advies & Verzekeringen
Wij kijken verder!

Gelijk naar ons contactformulier   

column2-image1Hypotheekadvies particulier

Het kopen van een huis en het aangaan van een hypotheek zijn grote en ingrijpende financiële transacties die veel mensen maar een enkele keer in hun leven meemaken. Het is daarom belangrijk dat de keuzes die je nu maakt, ook op de lange termijn bij je passen.

Voor de één kan het bijvoorbeeld erg belangrijk zijn om nu de laagste maandlasten te hebben. Terwijl het voor iemand anders juist belangrijk kan zijn om later (op de pensioengerechtigde leeftijd) de laagste maandlasten te hebben.

De adviseurs van Havekes Advies & Verzekeringen kijken daarom verder dan alleen de laagste rente. Zij onderzoeken welke hypotheek echt bij jou past en vergelijken daarbij o.a. verschillende soorten hypotheken, de voorwaarden en de eventueel benodigde aanvullende verzekeringen.

Hypotheekadvies bij Havekes Advies & Verzekeringen betekent:

 • Persoonlijke aandacht en advies op maat

 • Hypotheekadvies gebaseerd op uw complete financiële situatie

 • Onafhankelijk advies, wij hebben de keuze uit meer dan 35 geldverstrekkers

 • Wij verzorgen het gehele hypotheektraject tot aan de notaris

column3-image1Hypotheek ondernemer/zzp’er

Ben je ZZP’er of ondernemer en heb je jouw droomhuis gevonden? Dan hebben wij goed nieuws!

Steeds meer banken zijn bereid om een hypotheek te verstrekken aan een ZZP’er of een ondernemer. Er zijn zelfs al mogelijkheden als je pas één jaar ondernemer bent. Je moet dan natuurlijk wel cijfers van dat 1jaar kunnen overleggen. Dus maak een afspraak met een adviseur van Havekes Advies & Verzekeringen om jouw mogelijkheden te onderzoeken!

Als ZZP’er of ondernemer moet je veel zaken zelf regelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan je pensioen en een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Bij het afsluiten van een hypotheek is het erg belangrijk dat deze zaken op elkaar zijn afgestemd. Zodat je ook in de woning kunt blijven wonen na je pensioen of in het geval je arbeidsongeschikt raakt. De adviseur van Havekes Advies & Verzekeringen houdt hier uiteraard rekening mee bij zijn advies!

Tips voor de ZZP’er:

 • Zorg voor duidelijke jaarcijfers

 • Begin op tijd te sparen voor je pensioen

 • Verzeker jezelf tegen arbeidsongeschiktheid

 • Een hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie verlaagt de risico’s

column2-image1Hypotheek voor verbouwing

Je woont prettig in je huis maar je wilt graag wat meer ruimte of comfort. Dan kan het verbouwen van de woning een optie zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een nieuwe keuken of badkamer maar ook aan een uitbouw, een dakkapel, dubbel glas of zonnepanelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maar hoe kun je dit het beste betalen? Gebruik je hiervoor je eigen spaargeld of een financiering? Er zijn veel mogelijkheden en die werken we graag voor je uit!

Mogelijke opties zijn:

 • Tweede hypotheek of een verhoging van de bestaande hypotheek

 • Consumptief krediet (met fiscaal aftrekbare rente)

 • Gehele hypotheek oversluiten tegen de huidige lage rente

 • Wat het ook wordt, ons advies is altijd gebaseerd op uw complete financiële situatie

HEB JE VRAGEN? NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

WIJ GEVEN HYPOTHEEKADVIES GEBASEERD OP EEN COMPLETE FINANCIËLE SITUATIE!

Wij werken als team voor jou! Daarom horen wij heel graag je verhaal en waar je naartoe wilt. Alleen dan kunnen we helpen bij het mogelijk maken van persoonlijke wensen.