Welkom bij Havekes advies & verzekeringen uit Arnhem

Havekes is een betrouwbare onafhankelijke tussenpersoon en geeft elke klant passend advies over verzekeringen, hypotheken en financiële planning. Wij bieden onze klanten maatwerk en helpen om risico’s te vermijden, te beheersen of over te dragen. Onze medewerkers dragen zorg voor een algehele risico-inventarisatie van de situatie van onze klant.

Dankzij de partnerships met verschillende partijen zoals een NVM-makelaar, notariskantoor en diverse verzekeringsmaatschappijen kunnen wij onze klanten een totaalpakket bieden. Op elk moment van de dag, ook in het weekend en buiten kantooruren zijn wij bereikbaar. Door open en directe communicatie garanderen wij kwaliteit.

  • Bij ons kan de klant altijd spontaan binnen komen lopen
  • Wij zijn flexibel en denken mee in de situatie van onze klant

ONZE ADVISEURS

EDWIN VAN DEN AKER

ERKEND FINANCIEEL ADVISEUR

Als Financieel Adviseur help ik graag bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Hierbij kan men denken aan hypotheekadvies, advies over pensioen en begeleiding bij echtscheiding.

ALEX KOSTER

ERKEND MKB-ADVISEUR

Na een grondige inventarisatie en analyse stem ik samen met de klant af welke risico’s een bedrijf loopt en welke verzekeringen men nodig heeft om deze risico’s af te dekken!

KARIN VAN KESTEREN

OFFICE MANAGER VERZEKERINGEN ZAKELIJK

Met mijn jarenlange ervaring op de zakelijke verzekeringsmarkt is het mijn doel uw risico’s in kaart te brengen, af te dekken en u te ontzorgen.

STEFAN NAB

ADVISEUR SCHADEVERZEKERINGEN PARTICULIER

In een persoonlijk gesprek met de klant zal ik de wensen en behoeften bespreken. Na deze inventarisatie ga ik opzoek naar passende offertes en een maatwerk oplossing voor de klant!

MARISKA MOM

HYPOTHEKEEK ADVISEUR

Ik ga met onze klanten in gesprek over hun financiële situatie nu én in de toekomst. Hierbij staat de klantwens altijd centraal. Tijdens het hypotheektraject zorg ik ervoor dat de klant ontlast wordt in het gehele proces tot aan de notaris.

CERTIFICERINGEN

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • PERSOONLIJKE AANDACHT

  • EIGEN DIGITALE POLISMAP

  • PERIODIEK ONDERHOUDSGESPREK

  • BEGELEIDING EN ADVIES BIJ SCHADE

  • KANTOOR IN ARNHEM

GEVOLMACHTIGD BEDRIJF

Als intermediair verplichten wij ons om de belangen van onze relaties te behartigen. Daartoe hebben wij een samenwerking met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Ook werken wij samen met Anac Backoffice. Voor een aantal van die verzekeraars treedt Anac Backoffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken zelf kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan de acceptatie, de polisopmaak, de schadebehandeling en de incasso van de premie. In de communicatie rondom verzekeringen kun je dus te maken krijgen met Anac BackOffice.