HAVEKES ADVIES & VERZEKERINGEN GEEFT ONAFHANKELIJK ADVIES

Wij zorgen ervoor dat verzekeringen aansluiten bij de wensen en behoeften van onze relaties. Wij geloven erin dat door je eerst heel goed te verdiepen in de persoonlijke omstandigheden, je een integer, onafhankelijk en kwalitatief hoogwaardig advies kunt geven.

Onafhankelijk advies was ook in de jaren ’70 al erg belangrijk voor ons bedrijf. Vandaar dat Henk Havekes zich hiervoor, als voorzitter van de Vereniging van Assurantie Kantoren, jarenlang heeft ingezet. Met als resultaat dat de voormalig “gebonden agenten” sindsdien zelf kunnen bepalen met welke bank of verzekeraar zij zaken doen.

Het is onze missie om onze relaties de gewenste levensstijl te laten bereiken én deze te laten behouden. Wij concentreren ons daarom niet op de verkoop van financiële producten maar op jouw leven en jouw doelen.

We horen vaak van onze relaties dat wij anders werken dan de adviseurs welke zij gewend zijn, dat we écht naar hen luisteren.

Wij starten het adviestraject altijd met een oriënterend gesprek. We willen weten hoe ziet je leven er nu uit en wat zijn de wensen voor de toekomst (over 5, 10 of 20 jaar). Vervolgens maken we een actueel en persoonlijk Financieel Overzicht. Door zo’n overzicht kun je in één oogopslag zien hoe je er financieel voorstaat en waar je financieel gezien op afstevent. Daarna geven we een advies waarmee de opgestelde doelen kunnen worden bereikt. Ons advies is effectief en vaak verassend eenvoudig. We vinden het namelijk belangrijk dat het transparant en logisch is.

Tenslotte  bewaken we de persoonlijke financiële situatie door deze periodiek tegen het licht te houden, zodat we kunnen bijsturen wanneer dat nodig is. Het gevolg is dat er voor jou als onze relatie een situatie van financiële rust ontstaat!

ONZE ADVISEURS

EDWIN VAN DEN AKER

ERKEND FINANCIEEL ADVISEUR

Als Financieel Adviseur help ik graag bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Hierbij kan men denken aan hypotheekadvies, advies over pensioen en begeleiding bij echtscheiding.

ALEX KOSTER

ERKEND MKB-ADVISEUR

Na een grondige inventarisatie en analyse stem ik samen met de klant af welke risico’s een bedrijf loopt en welke verzekeringen men nodig heeft om deze risico’s af te dekken!

KARIN PETERS-VAN KESTEREN

OFFICE MANAGER VERZEKERINGEN

Dankzij mijn ruime ervaring op het gebied van verzekeringen, kan ik een verzekeringspakket samenstellen wat exact past bij de behoeften van de klant. Tevens kan ik uitstekend ondersteunen bij het claimen van de schade.

EWOUD SNIJDER

ADVISEUR SCHADEVERZEKERINGEN PARICULIER

Graag maak ik een persoonlijke afspraak om te kijken welke risico’s men wenst te verzekeren in en om de woning. Samen met de klant zal ik een inventarisatie maken en daarna verschillende offertes bespreken.

NADTJA SPIES

OFFICE MANAGER HYPOTHEKEN

Dagelijks houd ik me bezig met het beheren van diverse portefeuilles en kantoorwerkzaamheden. Daarnaast ondersteun ik de hypotheek adviseur op het gebied van hypotheken.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

CERTIFICERINGEN

HAVEKES AL JAREN DE PARTNER OP GEBIED VAN ADVIES

Havekes Financieel Advies & Verzekeringen is in 1968 door Henk Havekes opgericht op een zolderkamer in Arnhem. Nu, inmiddels bijna 50 jaar later, in een compleet andere wereld, staat ons bedrijf nog steeds als een huis. Wet- en regelgeving, bedrijfsprocessen en communicatiemiddelen zijn niet meer te vergelijken met de toen het bedrijf werd gestart. Wat echter hetzelfde is gebleven, is onze mentaliteit en visie.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • PERSOONLIJKE AANDACHT

  • HOOGWAARDIG ADVIES SINDS 1968

  • EIGEN DIGITALE POLISMAP

  • PERIODIEK ONDERHOUDSGESPREK

  • BEGELEIDING EN ADVIES BIJ SCHADE

  • KANTOOR IN ARNHEM

  • ADVIES NA CALAMITEITEN

  • GOEDE PRIJS KWALITEITS VERHOUDING

GEVOLMACHTIGD BEDRIJF

Als intermediair verplichten wij ons om de belangen van onze relaties te behartigen. Daartoe hebben wij een samenwerking met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Ook werken wij samen met Anac Backoffice. Voor een aantal van die verzekeraars treedt Anac Backoffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken zelf kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan de acceptatie, de polisopmaak, de schadebehandeling en de incasso van de premie. In de communicatie rondom verzekeringen kun je dus te maken krijgen met Anac BackOffice.