ZAKELIJKE VERZEKERINGEN

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Als ondernemer werk je hard aan het succes van jouw bedrijf. Voor bedrijfscontinuïteit is goed inzicht in bedrijfs- en ondernemersrisico’s essentieel. Zo kun je bepalen welke risico’s je wilt voorkomen, beperken of verzekeren. Wij kunnen hierbij helpen in 3 stappen!

Advies voor MKB en ZZP? Dan ben je bij Havekes advies & verzekeringen op het juiste adres.

  • Risicoanalyse; wij brengen samen met jou risico’s in kaart op het gebied van bedrijfsactiviteiten, mobiliteit, cybercrime en vergunningen.

  • Advies op maat; je ontvangt een rapportage van de risicoanalyse en een advies op maat met praktische tips en aanbevelingen.

  • Maatregelen kiezen: aan de hand van de risicoanalyse en het advies bepaal je zelf welke maatregelen je neemt.

DIRECT HULP NODIG?

ONZE VERZEKERINGEN OP EEN RIJ

Veroorzaakt je als bedrijf schade of letsel bij anderen? Dan kunnen zij de schade op jou verhalen. Bijvoorbeeld als een van de medewerkers onder werktijd een ongeluk krijgt. Of als je bij één van de klanten per ongeluk een materiële schade veroorzaakt. Dit kan grote financiële gevolgen hebben voor het bedrijf.

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) beschermt je je bedrijf tegen de directe schade aan personen of zaken die jezelf of jouw werknemers veroorzaken.

Als zakelijk dienstverlener heb je wellicht geen grote voorraden nodig voor het bedrijf, maar toch kunnen de kosten van de inventaris aardig oplopen. Denk maar aan de kosten voor printer installatie, opslag, bureaus, enzovoort.

Door brand, inbraak, storm- of waterschade kun je in één klap worden geconfronteerd met een grote kostenpost. Een Inventarisverzekering beschermt je hiertegen. En ook voor de inventaris kun je een garantie tegen onderverzekering afsluiten, zodat je altijd verzekerd bent om de verloren inventaris volledig te vervangen.

Je moet er niet aan denken dat het geld van het bedrijf tijdens vervoer verloren gaat of gestolen wordt. De Geldverzekering vergoedt de schade wanneer contant geld of waardepapieren van het bedrijf verloren gaan.

Je bent verzekerd tegen geldverlies door onder meer gewelddadige overvallen, diefstal uit de kluis na inbraak en vals geld. Het geld is tijdens transport bovendien verzekerd tegen diefstal.

  • Aanvulling op inventaris- en goederenverzekering
  • Preventieadvies inbegrepen
  • Geld van personeel en klanten meeverzekerd

Jouw klanten vertrouwen op jouw diensten. Daarom besteedt je alle zorg en aandacht aan het werk. Toch kan het voorkomen dat er soms een fout wordt gemaakt. Zelfs een kleine fout kan grote financiële gevolgen hebben, voor de klant én voor het bedrijf.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt de onderneming tegen schadeclaims door beroepsfouten. Zo voorkom je dat een fout de continuïteit van het bedrijf in gevaar brengt.

Als zakelijk dienstverlener ben je waarschijnlijk regelmatig op de weg voor afspraken met opdrachtgevers. De bedrijfsauto is dan onmisbaar en deze moet ten minste WA verzekerd zijn.

Met onze Zakelijke Autoverzekering kies je voor een complete dekking. Je ontvangt tijdens de reparatie van de auto een vervangende auto, indien de auto kan worden hersteld bij een herstelbedrijf uit het Schadegarantnetwerk. Zo blijft het bedrijf in beweging. Bovendien bieden we een hoge no-claimkorting of bonuskorting: die kan oplopen tot wel 75 procent.

Brand, inbraak, storm of een aanrijding kan voor flinke schade zorgen aan gebouwen. Met de Gebouwenverzekering is een bedrijfspand goed verzekerd.

Sluit de gebouwenverzekering los af of als dekking bij de brandverzekering. De verzekering is geschikt voor alle zakelijke gebouwen, zowel voor kleine ondernemers als voor grote bedrijven.

Milieuschade op zakelijke grond kan grote gevolgen hebben voor jouw bedrijf. Het lekken van stoffen als asbest, olie, mest of gewasbeschermers leiden tot forse bodem- en watervervuiling. In dit soort gevallen vergoedt de milieuschadeverzekering de kosten voor de sanering.

Ook als de milieuschade niet jouw schuld is.

Zakelijke conflicten kunnen al snel duur uitpakken voor een onderneming. Met de Zakelijke Rechtsbijstandverzekering is jouw bedrijf goed beschermd.

Zo hebt je bij zakelijke conflicten toegang tot deskundige juridische hulp. Bijvoorbeeld als je een conflict hebt met een medewerker of één van jouw klanten.

Als werknemers voor hun werk motorvoertuigen besturen, dan is er altijd kans op een ongeluk. Heeft een medewerker schade of loopt hij letsel op tijdens een zakelijke rit? Dan ben je als werkgever al gauw aansprakelijk.

De financiële gevolgen voor een werkgever kunnen dan groot zijn.

Kan een werknemer door ziekte niet werken? Dan moet je wettelijk tenminste 70 procent van zijn loon doorbetalen in de eerste twee ziektejaren. Veel CAO’s bepalen echter dat er meer loon moet worden doorbetaald.

Veel voorkomend is 100 procent van het loon in het eerste ziektejaar en 70 procent in het tweede ziektejaar.