Wat klanten over ons zeggen

Wij zijn blij met onze klanten en begeleiden waar mogelijk. Wij staan open voor feedback en luisteren graag naar uw wensen. Binnenkort meer reviews op deze pagina.

“Een tijdje terug hebben we hier een verzekering afgesloten voor onze camper. Onbezorgd op reis begint met een goede verzekering. Havekes verzekeringen nam ruim de tijd voor onze vragen en gaf advies op maat. Super geholpen!”

ONZE ADVISEURS

EDWIN VAN DEN AKER

ERKEND FINANCIEEL ADVISEUR

Als Financieel Adviseur help ik graag bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Hierbij kan men denken aan hypotheekadvies, advies over pensioen en begeleiding bij echtscheiding.

ALEX KOSTER

ERKEND MKB-ADVISEUR

Na een grondige inventarisatie en analyse stem ik samen met de klant af welke risico’s een bedrijf loopt en welke verzekeringen men nodig heeft om deze risico’s af te dekken!

KARIN VAN KESTEREN

OFFICE MANAGER VERZEKERINGEN ZAKELIJK

Met mijn jarenlange ervaring op de zakelijke verzekeringsmarkt is het mijn doel uw risico’s in kaart te brengen, af te dekken en u te ontzorgen.

STEFAN NAB

ADVISEUR SCHADEVERZEKERINGEN PARTICULIER

In een persoonlijk gesprek met de klant zal ik de wensen en behoeften bespreken. Na deze inventarisatie ga ik opzoek naar passende offertes en een maatwerk oplossing voor de klant!

MARISKA MOM

HYPOTHEKEEK ADVISEUR

Ik ga met onze klanten in gesprek over hun financiële situatie nu én in de toekomst. Hierbij staat de klantwens altijd centraal. Tijdens het hypotheektraject zorg ik ervoor dat de klant ontlast wordt in het gehele proces tot aan de notaris.

CERTIFICERINGEN